Nyårsdekorationer och julpynt

Årsskiftet kryper allt närmare och det är dags att förbereda sig inför både jul och nyår. Du kanske tycker att vi är tidigt ute, men vi vet alla hur snabbt december kommer och går.

Var ute i god tid med Materialbutiken och köp nyårdekorationerna i samband med julpyntet och slå två flugor i en smäll. Hos oss hittar du ett brett utbud av roliga och vackra dekorationer och julpynt som kommer göra din nyårsafton och julafton glittrande vacker. Kontakta oss redan idag eller utforska vårt breda utbud av nyårsdekorationer och julpynt på våra produktsidor för nyårsprodukter och julartiklar.

Nyårsafton och julafton – Glittrande och glamorösa högtider

Nyår är en speciell högtid där du tillsammans med dina nära och kära samlas för att fira året som gått och välkomna in det nya. Det om något förtjänar en storslagen nyårsfest där champagnen flödar, vackra raketer lyser upp natten i regnbågens alla färger, och glittrande konfetti faller kring dig likt snö.

Lika speciell är den svenska julen. En högtid av kärlek där vi tillsammans med våra nära och kära njuter av varandras sällskap, såväl som god mat och dryck, för att öppna julklappar och dricka glögg vid julgranen.

Vårt utbud av nyårsdekorationer

För att införliva den där genuina nyårskänslan behöver nyårsfesten både glittra och glimma. Det ska vara en storslagen tillställning som välkomnar det nya året på rätt sätt. I vårt utbud av nyårsdekorationer hittar du allt du behöver för en imponerande nyårsfest.

Partypoppers och blåsutrullar

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1… Gott nytt åt!

Räkna ned tolvslaget och invig det nya året ett pang i ett regn av glitter med en partypopper eller med ett glädjetjut från en blåsutrulle.

Himmelslyktor

Ett vackert och avsevärt lugnare alternativ till fyrverkerier är himmelslyktor. De är ballonger som stigar högt upp i luften via varmluft från en bränslebit. Effekten av dem blir ännu mer imponerande ju fler de är.

Våra himmelslyktor är även 100% biologiska så du slipper oroa dig att de skräpar ned.

Isfacklor

Isfacklor kan användas i princip vart som helst för att höja stämningen. Kanske i kylbadet för champagnen eller på desserten? Eller helt enkelt som ett alternativ till fyrverkerier att sätta ned i gräset eller snön.

Vårt utbud av julpynt och andra julprodukter

I vårt utbud av julartiklar finns allt du behöver för att locka dit tomten. Hos Materialbutiken hittar du:

–          Presentpapper, glitterrosetter, juletiketter och band

–          Bordsdekorationer och adventskalendrar i trä

–          Barrväxter och julblommor

–          Girlanger och annan julgranspynt

–          …och mycket, mycket mer

Julpynt och nyårsdekorationer

Kontakta Materialbutiken redan idag eller ta en titt på vårt utbud av nyårsdekorationer och julpynt. Fira jul och invig det nya året med en glittrande vacker nyårs- eller julfest fylld med skratt, god mat och dryck.

Materialbutiken önskar dig en god jul och ett riktigt gott nytt år!