Kontorstillbehör som alla arbetsplatser behöver

Vad behövs för att göra ett kontor komplett? Förutom en bra lokal och grymma kollegor är tillbehör och utrustning till kontoret ett mycket viktigt komplement. Hos oss hittar du nödvändiga och praktiska kontorstillbehör online som gör ditt och personalens arbete enklare, smidigare och roligare.

Vilka kontorstillbehör ska du ha?

En del kontorstillbehör är nödvändiga för de flesta arbetsplatser, medan andra är mer nischade för specifika behov och branscher. En bra idé är att göra en lista över det som just ditt kontor behöver, så att inga grundläggande kontorstillbehör glöms bort. Listan kan bland annat bestå av:

  • Papper
  • Pennor, gem, sudd, häftstift, post-it-lappar, sax, tejp, lim och liknande smådetaljer
  • Häftapparat
  • Pennvässare
  • Kuvert i olika storlekar
  • Skrivbordsunderlägg, pappershållare, pärmar och andra skrivbordstillbehör
  • Papperskorgar
  • Bläckpatroner till skrivare
  • Gummisnoddar

Väcker listan inspiration för tillbehör som du saknar? Då kan du komplettera den för att säkerställa att du införskaffar allting som behövs. Oavsett om du ska ha tillbehör till hemmakontoret, en större lokal eller flera stycken så kan du köpa kontorstillbehör online hos oss. För dig som hellre letar efter det du behöver i en fysisk butik finns vi på Södermalm. Vi har ett generöst utbud av kontorstillbehör i Stockholm.

Utrusta köket med de bästa produkterna

Arbetet må vara enklare och mer effektivt med rätt kontorstillbehör, men inget kontor är komplett utan skafferiprodukter och annat praktiskt till köket. Både luncher och raster kan föra samman kollegor i intressanta samtal och är en möjlighet att föra tankarna bort från arbetsuppgifterna för en stund. I ett kök behövs självklarheter som tallrikar, glas, kaffekoppar och bestick. Kylskåp, mikrovågsugnar, kaffemaskin och vattenkokare underlättar och uppmuntrar till att äta eller fika tillsammans på kontoret. Det finns gott om kontorstillbehör i Stockholm eller på webben som fyller ut kontorets kök. Ett tips är att göra omgivningen extra inbjudande med väggkonst, växter, gardiner, mattor, dukar eller löpare och liknande dekorationer. Det gäller förstås för alla rum på företaget. Dekorationer bidrar med motivation och inspiration bland personalen, men kan också fungera som samtalsämnen, exempelvis något att diskutera över en kopp kaffe.

Teknisk utrustning som gör kontoret komplett

Ett funktionellt kontor ska naturligtvis förses med de maskiner och tekniska nödvändigheter som behövs för att arbetet ska kunna utföras över huvud taget. När du ska inreda ditt kontor är det viktigt att ha detta i åtanke och att införskaffa de produkterna så tidigt som möjligt. En del tekniska tillbehör behöver tid för installation och just därför är det fördelaktigt att vara ute i god tid. Exempel på teknisk utrustning som kan behövas på kontoret är skrivare och scanner, datorer, skärmar, router och andra tekniska modem för internet, telefoner, kablar och grenuttag. När du letar efter tekniska kontorstillbehör i Stockholm i vår butik på Södermalm får du hjälp med eventuella frågor om hur maskinerna fungerar eller vad som är kompatibelt med en viss apparat.