För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Sök i resultat
Antal träffar 12
3248168302
PVC EXP SVART 248*168*3MM
Pris35.00
78562
PLASTSKIVA 490X250X18 MM VIT
Pris259.00
Välj

Vit plastskiva

 

Beskrivning: Vit plastskiva

 

Söker du ett nytt och spännande materialval för hyllor, skåp, monters, växthus eller badrum? En vit plexiglasskiva är ett utmärkt alternativ som passar för både inom- och utomhusbruk. Använd som dekoration eller för att exempelvis förhindra insyn eller minska ljusinsläpp. Avskärmning är ett annat populärt användningsområde, och plastskivan kan även komma till nytta i olika former av modeller och i skyltfönster.

 

Det är enkelt att omforma skivan med hjälp av exempelvis vanlig hushållsugn, eller med varmluftspistol. Den kan även svarvas, borras och sågas, vilket ytterligare underlättar hanteringen. Du som vill fästa med lim bör tänka på att alltid använda akrylplastlim, för bästa resultat.

 

Ett bra tips är dessutom att låta skyddsfilmen sitta kvar så länge som möjligt, i samband med rengöring och hantering, för att minska risken för skador på en plastskiva vit. Även om akrylplast är ett tåligt och rejält material så finns det alltid risk för repor vi användning av exempelvis mikrofiberduk eller olika typer av svampar. Använd hellre en mjuk trasa. Intresserad av att köpa akrylplast? Kontakta oss på Materialbutiken för information vårt mångfacetterade utbud.

Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser inkl. moms